Betonová blondýna


Michael Connelly

Třetí případ Harryho Bosche

Před čtyřmi lety zbavil detektiv Harry Bosch město Los Angeles děsivé noční můry. Dobře mířenou ranou z pistole poslal do horoucích pekel Panenkáře, mnohonásobného sadistického vraha, a spolu s ním i vlastní budoucnost, protože porušování procedurálních formalit při policejním zásahu nadřízení ze zásady nepromíjejí.

Když je však nalezena další mrtvola s jasným Panenkářovým rukopisem, začne Harry ztrácet půdu pod nohama a vzápětí je obviněn ze zabití nevinného člověka. Přes den čelí u soudu útokům obávané právničky a po večerech vede válku proti vrahovi, který nepřestává podávat důkazy, že žije a je nebezpečný. Za nocí však přichází nejzákeřnější nepřítel – pochybnosti o sobě samém. Pravidelné střídání scén ze soudní síně a z honby za vrahem graduje až do samého konce, kdy na čtenáře čeká nečekané rozuzlení.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 392
Datum vydání 23.07.2020
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,466 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Řady Harry Bosch
Původní název The Concrete Blonde
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074984181
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Michael Connelly Michael Connelly

Michael Connelly


Michael Connelly má na svém kontě více než tři desítky knih. Patří mezi ně i thrillery Noční oheň a Temná svatá noc, které se umístily na žebříčku bestsellerů v The New York Times. Po celém světě se prodalo více než 80 milionů výtisků Connellyho knih – například série s Harrym Boschem, Mickeym Hallerem a Renée Ballardovou. Michael Connelly dříve pracoval jako novinář a za svou žurnalistickou činnost a své knihy získal mnoho cen. Je výkonným producentem seriálu Bosch, s Titem Welliverem v hlavní roli, a dokumentárních filmů Sound of Redemption – The Frank Morgan Story a Tales of the American. Je tvůrcem a moderátorem podcastu Murder Book. Svůj čas tráví v Kalifornii a na Floridě.

Zobrazit profil autora